088 - 030 42 22 info@dijkhuizenjager.nl

wie zijn wij

Visie vanuit ervaring

De ervaring van DijkhuizenJager zit niet in de datum van oprichting van het bedrijf (2011). Onze ervaring is juist de reden van oprichting van het bedrijf. Wij zijn al geruime tijd actief als professionals in de wereld van communicatie en mediation, daar waar mensen moeten samenwerken om een optimaal resultaat te kunnen bewerkstelligen.

DijkhuizenJager is opgericht door Marianne Dijkhuizen en Jeanette Jager, beiden MfN register mediator en externe vertrouwenspersoon, met een ruime ervaring in de ‘business to business’ markt en binnen overheidsdiensten. Juist daar waar veel belangen spelen en het vaak een uitdaging is om de rode draad in de communicatie en samenwerking vast te houden om tot een bevredigend rendement te komen.

De doelstelling van DijkhuizenJager is het leveren van kwalitatieve en adequate begeleiding, middels een heldere en pragmatische aanpak, waarbij wij het liefst (indien mogelijk) kiezen voor een informele sfeer. Gezond verstand gecombineerd met de benodigde realiteitszin, beide voeten op de grond en de handen uit de mouwen, zijn ons op het lijf geschreven. Dit alles, voorzien van de benodigde empathie, is kenmerkend voor de werkwijze van DijkhuizenJager.

Maatschappelijke betrokkenheid

Als organisatie gaat onze verantwoordelijkheid verder dan alleen het leveren van kwaliteit aan onze cliënten. Daarom zetten wij graag lokaal onze deskundigheid in op het gebied van conflictbemiddeling en participeren derhalve in buurtbemiddeling.

Als vertrouwenspersoon van VluchtelingenWerk Noord Nederland delen wij onze kennis en ervaring. VluchtelingenWerk Noord-Nederland begeleidt en adviseert asielzoekers, migranten en vluchtelingen. De grote kracht van de organisatie is de kennis, ervaring en gedrevenheid van de honderden vrijwilligers en stagiaires.

Op deze manier dragen wij met plezier een steentje bij aan onze maatschappij.